Comsave bedrijfsnetwerken, voor betere online prestaties

Heeft uw organisatie meerdere locaties? En wilt u een bedrijfsnetwerk opzetten? Comsave levert zakelijke netwerken via de kabel, DSL of glasvezel. Beveiligd, schaalbaar en toegepast op uw organisatie. Wij weten dat het veilig beheren van al het data- en communicatieverkeer bij u de hoogste prioriteit heeft. Comsave verzorgt daarom het volledige onderhoud en is altijd makkelijk te bereiken bij vragen. Zijn de software en firmware toe aan vervanging? Onze gespecialiseerde contactpersoon is slechts één telefoontje van u verwijderd.

Voordelen

  • Managed WIFI 
  • IP VPN  
  • Ethernet VPN 
  • Ethernet Private Lijn  
  • Thuiswerk oplossingen
Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet

Comsave biedt alle online diensten die u nodig heeft als bedrijf

Comsave biedt alle online diensten die u nodig heeft als bedrijf

globe

Zakelijke telefonie

Comsave biedt telefonie voor op uw kantoor, VoIP telefonie over internet en mobiele telefonie aan. Met een zakelijk telefonie abonnement van Comsave, op maat gemaakt voor uw organisatie, zit u altijd goed!

Zakelijke telefonie
voip

Zakelijk Managed WiFi

Is uw professionele WIFI wel zo veilig en snel als u denkt? Door het verrichten van metingen weten wij precies de locatie en hoeveelheid van de benodigde WIFI-punten. Zo voldoet u binnen no-time aan de wensen van deze tijd.

Zakelijk Managed WiFi
network

Zakelijk internet

Comsave kan dankzij wholesale-inkoop het beste internetaanbod doen voor elke locatie in Nederland. Tik uw postcode in in onze checker en u krijgt meteen een volledig overzicht van de mogelijke verbindingen op uw locatie!

Zakelijk Internet

Wat onze klanten zeggen

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem contact op Neem contact op met een van de adviseurs van Comsave .