Network connectivity platform

Direct beschikbaar en online te bestellen

Bespaar tijd en kosten middels een vereenvoudigde workflow. Het Comsave platform biedt inzicht en levering van connectivity op alle Europese netwerken.

Backbone met datacenters door Europa

De backbone van Comsave met datacenters door heel Europa biedt Dual POP, Dual homed en Dual carrier verbindingen op Laag 2 of Laag 3 ethernet en internet voor on-net, near-net, off-net en radio-net. Dit faciliteert onmiddellijke connectiviteit met meer dan 75 providers in heel Europa.

Verbind op de gewenste manier

Comsave streeft ernaar met zo veel mogelijk lokale en internationale netwerkproviders te verbinden en hun dekking aanbieden via het Comsave-platform. Zo kunnen partners van Comsave offertes uitbrengen op basis van een carrier naar eigen keuze en in alle situaties de meest uitgebreide dekking aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Lokale gecertificeerde onsite engineers

De ervaren netwerkingenieurs van Comsave staan klaar om aan alle soorten projecten te werken, hoe ingewikkeld die ook zijn. Dit omvat onder andere de installatie van routers (Mikrotik), wifi-netwerken en redundante WAN-oplossingen met toepassing van BGP. Alle engineers van Comsave spreken voldoende Engels. Taalbarrières in Europa zijn dus tot een minimum beperkt en de efficiënte uitvoering van projecten maximaal.

1 contract voor 75+ Europese providers

Comsave verzorgt namens de partners alle communicatie met de providers. De lange wachttijden bij de klantenservice van verchillende providers zijn voorbij. Comsave biedt één platform en één contactpersoon voor alle connectiviteit door heel Europa op basis van één contract.

 

Geen netwerk is hetzelfde

Comsave biedt een oplossing voor alle connectivity scenario's

Waar het Comsave platform veel verschillende connectivity scenario’s biedt, staat het Comsave team tot de beschikking van haar partner’s om alternatieven en variaties te ontwerpen en te implementeren.

 

Whitelabel IP-adressen

Comsave-partners kunnen hun eigen openbare en zelfs particuliere IP-adressen gebruiken op klantlocaties en die via het kernnetwerk van Comsave laten routeren. Met behulp van een lokale internet break-out kunnen partners van Comsave zelf kiezen waar ze hun klanten op internet aansluiten. Met deze methode kunnen partners een white label internetverbinding aanbieden zonder in een lokaal datacenter eigen hardware te hoeven onderhouden.

Veiligheid & Redundantie zijn cruciaal

De verbinding op laag 2 wordt uitgevoerd via twee datacenterverbindingen. Deze twee afzonderlijke verbindingen zorgen voor redundantie en beveiliging en kunnen worden gebouwd via een primaire of een secundaire lijn.

Redundante datacenter connecties

Comsave heeft een uitgebreid netwerk van datacenters, waardoor concurrerende prijzen voor de verbindingen tussen deze datacenters mogelijk zijn. De verbindingen kunnen worden gebouwd met meerdere statische WDM-paden of redundant worden gemaakt op laag 2 of 3 via een MPLS-netwerk of BGP-netwerk.

Verbind met een gesloten netwerk

Comsave biedt de mogelijkheid om netwerken te verbinden met een gesloten cloudomgeving. Partners kunnen deze gesloten omgeving verbinden met een datacenter om een ​​veilige kantooromgeving te garanderen. Deze gesloten cloudomgeving kan ook aan een partnernetwerk worden gekoppeld en verkeer naar deze partner sturen, op een veilige manier die de partner zelf kan beheren.

title

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen