Carrière bij Comsave

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een creatief, innovatief en internationaal team?  Dan zijn we op zoek naar jou! 

“Culture eats strategy for breakfast” – Peter Drucker

We zijn zelfstandig, rechtdoorzee, creatief en hebben plezier in ons werk. Omdat we ondernemend van geest zijn, blijven we ons ontwikkelen om onze partners de best mogelijke ervaring te kunnen bieden en bij te dragen aan hun succesverhaal — alles dat we doen draait om automatisering en ontwikkeling. 

Onze kernwaarden

Zelfstandig: We zijn in staan om zelfstandig te werken, nieuwe ideeën te genereren en om initiatief te nemen wanneer we ruimte voor verbetering zien.

Teamplayer: We zijn niet bang om collega’s om hulp te vragen wanneer we zelf iets niet op kunnen lossen. We vragen collega’s graag naar hun visie en denkwijze. We nooit te beroerd om elkaar te helpen. We zoeken graag samen onze creatieve grenzen op om te innoveren en de ervaring voor onze partners continu te verbeteren. 

Direct: We zijn open, eerlijk en direct, wat leidt tot het kunnen maken van goed geïnformeerde beslissingen en het kunnen doorhakken van knopen om zo beter te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt.

Creatief: Comsave biedt haar partners flexibiliteit, maatwerk en snelheid, wat betekent dat het noodzakelijk is om creatief te zijn en outside-the-box te kunnen denken.

Plezier: We werken hard, maar dit betekent ook dat we het verdienen om na kantoortijden plezier te maken. Van tafeltennissen tijdens de pauze tot cocktails maken op vrijdagmiddag, we zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is om te ontspannen en het gezellig te maken met je collega’s.


Vacatures

Bekijk onderstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Software Developer

Deel je onze kernwaarden? Kun je een open, eerlijke en directe bedrijfscultuur wel waarderen? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken een (fulltime) Software Developer om zich bij ons internationale team van developers te voegen, met nationaliteiten van over de hele wereld. Ben je op zoek naar een klein team waar creativiteit en continue ontwikkeling voorop staan? En heb je ervaring met Golang, Php (Symfony), Salesforce Apex, of Javascript (Reactjs)? Dan zijn we naar jou op zoek! We bieden een functie met veel vrijheid om te werken aan een divers aanbod aan projecten, afhankelijk van jouw expertise en voorkeur!

 • Dienstverband: Fulltime 
 • Opleiding: HBO+ 
 • Ervaring: 2+ years
 • Locatie: Amsterdam / Zwolle

Network Engineer

Deel je onze kernwaarden? Kun je een open, eerlijke en directe bedrijfscultuur wel waarderen? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken een (fulltime) Network Engineer met ten minste 4 jaar werkervaring in de telecom branche. We geven je voldoende ruimte om te leren en te groeien, en bieden trainingen waar nodig. Deze functie biedt veel variatie met dagen afgewisseld op kantoor en op bezoek bij de klant. Geen dag is hetzelfde!

 • Dienstverband: Fulltime 
 • Opleiding: HBO+ 
 • Ervaring: 4+ years
 • Locatie: Amsterdam / Zwolle

Open Sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug! 

 • Je deelt onze kernwaarden
 • Ervaring in de telecom branche is een plus
 • Je waardeert een open, eerlijke en directe bedrijfscultuur

title

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen