Wij verleggen grenzen en maken het verschil

De markt van connectiviteit is voortdurend en snel in beweging. Deze markt lijdt onder een gebrek aan transparantie met trage en inefficiënte operaties en aanhoudende prijserosie, terwijl de verkoop- en servicekosten relatief stabiel blijven.

Daarnaast worden inkopers blootgesteld aan een groot aantal leveranciers, elk met hun eigen systemen, werkwijze, contracten en contacten. Ondertussen, wacht veeleisende eindklant of prospect. Met connectiviteit als een kritisch en relatief klein deel van een totale service, vraagt dit om een gestroomlijnde, snelle en kostenefficiënte offerte- en inkoopoplossing voor huurlijnen.

Hier kan Comsave een rol bij spelen...

We hebben een volledig autonoom platform gebouwd voor carriers, wholesalers en service providers om controle te krijgen en het beste niveau van transparantie en eenvoud te ervaren voor wat voorheen inefficiënt en complex was om te beheren.

Via ons slimme connectivity platform bieden we directe en onafhankelijke informatie en de levering van Layer 2- en Layer 3-toegang op alle Europese netwerken. Comsave is verbonden met alle grote carriers in Europa. Daarom kunnen we partners de beste opties en flexibiliteit bieden, waar dan ook.

Onze bedrijfscultuur

We zijn zelfstandig, direct, creatief en hebben plezier in ons werk. Elke dag weer, zetten we onze ondernemersgeest in om te blijven innoveren en de best mogelijke ervaring te bieden voor onze partners, om uiteindelijk bij te kunnen dragen aan hun succes. Automatisering en ontwikkeling vormen de kern van wat we doen om goede resultaten te leveren op een efficiënte manier.

Ons bedrijf wordt geleid door een sterk, ervaren en divers team van professionals.

Ontmoet ons management team

Matthijs van Seventer

CEO

Joeri Veder

Lead Developer

Anna Martinez

Operations Director

Jeroen Wisse

Carrier Relations Manager

Jessica Verburg

Marketing Director

Jorne Koster

Lead Network Engineer

Ga naar Carrière

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen