Wij hebben geweldig nieuws.

Expereo, wereldwijde provider van managed internet, cloud access en SD-WAN oplossingen, heeft op 22 juni de overname van Comsave aangekondigd, Europa’s snelst groeiende onafhankelijke network intelligence & connectivity platform voor carriers, wholesalers en service providers.

Comsave is een pionier op het gebied van digitale transformatie. Met ons toonaangevende connectivity platform en API-ecosysteem, zijn wij dé partner bij uitstek voor carriers, wholesalers en service providers om de inkoop van connectivity tijd- en kostenefficiënter te maken.

Het wereldwijd uitbreiden met Expereo, voortbouwend op de synergieën van onze technologie platforms en gemeenschappelijke visie, is een geweldige volgende stap voor Comsave en haar Partners.

Wij gaan onverminderd door met het realiseren van deze meerwaarde voor onze Partners en kijken uit naar een mooie, nóg waardevollere voortzetting van onze samenwerking.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op partners@comsave.com of +31 (088) 999 5555. Uiteraard staat, zoals altijd, ook uw Comsave Partner Manager voor u klaar.

Vriendelijke groet,
Team Comsave

 

Officiële aankondiging  “EXPEREO acquires COMSAVE” (Engels)

 

 

 

expereo-neemt-comsave-over thumbnail
Share

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen