Onze missie: een transparante internetmarkt waar de klant zelf aan de knoppen draait

Comsave wil de IT motor van uw organisatie graag sneller laten draaien. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en beheren van zakelijk internet, bedrijfsnetwerken, VoIP en connectiviteit. Wij weten dat het lastig kan zijn om in een snel veranderende markt keuzes te maken. Met ons ICT platform en onze ervaring, maken wij alles transparant en eenvoudig voor u. Omdat wij over alle netwerken leveren en gebundeld inkopen heeft u bij ons altijd de beste oplossing en prijs.

 

Enkele jaren geleden nog kon men niet tegelijkertijd internetten en bellen. Verbindingen waren traag en het internet was letterlijk te ‘horen’ via de telefoonlijn. U was afhankelijk van het gedrag van uw collega’s. Tegenwoordig heeft u zelf de touwtjes in handen en Comsave maakt het u makkelijker.

 

Wij beantwoorden graag al uw vragen die u heeft over internet en andere informatietechnologische mogelijkheden. Flexibiliteit en toegankelijkheid zit ons namelijk in het bloed. Nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden bekijk dan de beschikbaarheid op uw adres of neem contact op.

Word onze collega

Op zoek naar een baan bij een groeiend IT bedrijf als Comsave? Niet bang om de handen uit de mouwen te steken voor een uitdaging die nooit gaat vervelen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Contact

Comsave in het nieuws

Bekijk meer nieuws
Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet