Word een Comsave Partner

Aangeboden door partners, ondersteund door Comsave

Eén contract, contact, platform en API voor toegang tot heel Europa.

Partners van Comsave leggen de contacten en verzorgen en beheren alle communicatie met hun klanten. Comsave zorgt op de achtergrond voor de rest, waarbij de partner de teugels in handen heeft.

Comsave's eenvoudige onboarding-proces voor nieuwe partners stelt hen in staat om vanaf de eerste dag connectiviteit business te winnen en de winstgevendheid te vergroten door een efficiënte manier van werken en concurrerende prijzen.

Platform voor netwerkconnectiviteit

Bespaar tijd en kosten met een versimpelde workflow

Het Comsave platform biedt inzicht in en toegang tot connectiviteit op alle Europese netwerken en verkort de time-to-market.

Step 1: Ga naar https://partners.comsave.com/register om een Comsave Partner account aan te vragen. Verzoeken worden binnen 1 werkdag beoordeeld, geautoriseerd en bevestigd via een e-mail voor accountactivering. 

Step 2: Volg de stappen zoals vermeld in de accountactiveringsmail om het account op te maken, waarna het account toegankelijk is.

Step 3: Maak kennis met het Comsave platform en ga aan de slag met behulp van de guides en tips zoals verstrekt per e-mail, na voltooiing van stap 2.

Om u te helpen het meeste uit het Comsave platform te halen, wordt u een Comsave Partner Manager toegewezen.

Waarom samenwerken met Comsave?

De voordelen als Comsave Partner

Word partner van Comsave en start met het aanbieden van connectiviteit op alle Europese netwerken op basis van één contract, één platform en één API.

Aan de slag met Comsave

Nieuwsgierig geworden naar Comsave's Connectivity Platform? Ga dan nu aan de slag!

Ga aan de slag met Comsave door een online account aan te vragen via onderstaande button of maak een telefonische afspraak met één van onze partner managers voor een demo. 

Boek een demo Registreer hier

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen