Internet via de coax kabel is uitermate geschikt voor MKB-bedrijven

De verbinding haalt hogere snelheden dan ADSL, VDSL of SDSL. Het is ook prima in te zetten als back-up verbinding van glasvezel. En afhankelijk van bandbreedte zijn cloud diensten zoals Hosted VOIP te leveren. Snel Zakelijk Kabel Internet bestelt u via Comsave. Wij nemen uw bedrijfslocatie en specifieke situatie als uitgangspunt. Zo wordt u aangesloten op het meest geschikte netwerk voor uw onderneming.

Voordelen

  • Razendsnel downloaden, sneller dan DSL verbindingen
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Hosted VoIP mogelijk
  • Vaste IP adressen mogelijk
  • Pinnen over IP en Televisie diensten mogelijk
  • Ook geschikt als back up verbinding van glasvezel
customized connections coax

Verbindingen op maat

Iedere organisatie gebruikt het internet op een andere manier. Dit is afhankelijk van het internet gebruik en aantal werknemers. Een bedrijf dat alleen mailt en op het internet surft verlangt een andere zakelijke internet verbinding, dan een multinational. Internet over zakelijk glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Bij Comsave bieden wij alle beschikbare snelheden aan, zodat wij altijd een passende verbinding kunnen leveren. Heeft u wat meer behoefte aan advies? Wij kunnen u meteen te woord staan op nummer: +32(0)10 39 16 20 of door een bericht te sturen naar onze support afdeling.

Controleer uw snelheidsbehoeften

Wat onze klanten zeggen

Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet
Vind de beste glasvezelverbinding voor uw bedrijf. Controleer uw locatie.